MUUSIKASÕBER, RÕÕMUSTA! NOËP ESINEB ERILISE LAVASHOWGA ÕLLESUMMER FESTIVALIL!

5. juulil esineb esmakordselt Õllesummer Festivali pealaval Eesti elektroonilise muusika sensatsioon NOËP.

Hiljuti oma esimese suure soolokontserdi andnud ning välismaal aina rohkem tuntust koguv NOËP astub sel suvel üles ka 25. Õllesummer Festivalil. Nii korraldajad kui artist lubavad erilist lavashowd ning esitusele tulevad tuntumad hitid nagu “Rooftop”, “Move”, “New Heights” jne.

“Õllesummeri pealaval esinemine annab võimaluse anda üks taaskordne kontsert Tallinnas eriti suurelt. Seega ootan huviga, mis saama hakkab,” kommenteerib esinemist NOËP aka Andres Kõpper

“NOËP on hetkel väga kõva tegija nii Eestis kui ka välismaal. Mul on väga hea meel, et see aasta on ta ka Õllesummeri artistide nimistus,” tõdeb festivali peakorraldaja Marje Hansar, kes muuhulgas ka lubab, et show tuleb tavapärasest teistsugusem.

Lisaks NOËPile esinevad Õllesummer Festivalil headlineritena ka šoti indie-rock bänd Franz Ferdinand ja briti popduo Pet Shop Boys. Õllesummer Festivali päevapilet maksab 23 eurot ning tagab sissepääsu Tallinna Lauluväljaku alale vabalt valitud festivali päeval. Piiratud koguses müüdavad festivali passid hinnaga 40 eurot tagavad sissepääsu kogu festivali perioodil 4.-6. juulini. Piletid on müügil Piletilevi kodulehel ja müügipunktides üle Eesti.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.