KENORSI UUS SINGEL “MÜSTIKA”

Veidramuusika ansambel Kenors, mis liigitub proge, pehme funki ja lameda maa swingi vahele, on avastanud ennast paranormaalsest olukorrast. Nimelt sai nende teine singel “Müstika” R2 Nädala Demoks enne kui see päriselt avaldati. Siin on kahtlust arvata, et Koit Raudsepp on illuminaat.

Teaduslik tõestus on siin (01:26:20).

Vaatamata ebaselgetele asjaoludele on ansambel seekord päriselt singli välja andnud. See lugu on miski, mis jääb veidra proge ja lebo-funki keskele.

21. aprillil kuuleb Kenorsi uut singlit elavas esituses Erinevate Tubade Klubis. Bänd alustab kell 22:30 ja soojendab räppartisti Nublu. Lisaks valivad üritusel muusikat DJ-d Siim Nestor, Robert Kähr, Luurel Varas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.