SHANONI VIDEOSINGEL “NÜÜD ON SEE KÄES” LÕPUKS VÄLJAS!

Nagu me juba mitmel korral kirjutanud oleme, on ansamblil Shanon valminud videosingel pealkirjaga “Nüüd on see käes”. Laulu mängiti esimest korda neljapäeval raadios Sky Plus ning täna kell 9 hommikul avalikustati YouTube’is loo video.

1. aprillil Maardu mõisas filmitud muusikavideo režissöör on Hindrek “Masa” Maasik.

Loo viisi autor on Janek Harik, sõnad kirjutas Taavi Immato ning mixi & masteri tegi Kristo Kotkas (Sinusoid stuudio).

1 vastus

  1. 20. apr. 2018 @ 11:58

    […] Nagu me juba mitmel korral kirjutanud oleme, on ansamblil Shanon valminud videosingel pealkirjaga “Nüüd on see käes”. Laulu mängiti esimest korda neljapäeval raadios Sky Plus ning täna kell 9 hommikul avalikustati YouTube’is loo video. 1. aprillil Maardu mõisas filmitud muusikavideo režissöör on Hindrek “Masa” Maasik. Loo viisi autor on Janek Harik, sõnad kirjutas Taavi Immato … Loe edasi SHANONI VIDEOSINGEL “NÜÜD ON SEE KÄES” LÕPUKS VÄLJA… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: