PÕHJA-TALLINNAST TUNTUD KENNETH RÜÜTLI ANDIS VÄLJA SOOLOSINGLI “ROBERT DINERO”

Populaarsest ansamblist Põhja-Tallinn tuntud räppar Kenneth Rüütli andis üle pika aja välja soolosingli, mil nimeks “Robert Dinero”. 

Kas USA filminäitleja Robert De Niro nimi on loo pealkirjas meelega valesti kirjutatud või pole sellel laulul kuulsa mehega siiski seost? Kenneth selgitas MuusikaPlaneedile: “Kuulsa filminäitleja nimi on meelega valesti kirjutatud. Robert Dinero on kalambuur ehk sõnademäng ning samuti ka inimene, kellele raha on elus esmatähtis. Ma arvan, et raha on kahtlemata oluline, kuid ühed parimad või veelgi olulisemad asjad siin elus ei maksa tegelikult ühtegi eurot ja on täiesti tasuta. On asju mida ei saa raha eest osta. Reaalne elu ja inimesed ise meie ümber inspireerivad mind kirjutama. Nii sündis ka see lugu.”

Kennethil olevat edaspidisteks sooloasjadeks sahtlipõhjas mitmeid demosid, kuid ta tunnistas, et iga kord ennast ületada on tõeline väljakutse.

1 vastus

  1. 2. apr. 2018 @ 9:11

    […] Populaarsest ansamblist Põhja-Tallinn tuntud räppar Kenneth Rüütli andis üle pika aja välja soolosingli, mil nimeks “Robert Dinero”.  Kas USA filminäitleja Robert De Niro nimi on loo pealkirjas meelega valesti kirjutatud või pole sellel laulul kuulsa mehega siiski seost? Kenneth selgitas MuusikaPlaneedile: “Kuulsa filminäitleja nimi on meelega valesti kirjutatud. Robert Dinero on kalambuur ehk sõnademäng ning … Loe edasi PÕHJA-TALLINNAST TUNTUD KENNETH RÜÜTLI ANDIS VÄLJA SOOLOSINGLI &ldqu… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: