ERKI PÄRNOJA ANDIS VÄLJA UUE SINGLI PEALKIRJAGA “LEVA”

Sel nädalal annab Erki Pärnoja: Efterglow kolm kontserti – Viljandis, Tallinnas ja Tartus. Täna saab kuulata tema uut, spontaanselt sündinud singlit “Leva”.

Väga spontaanselt, vaid paari päevaga sündinud ning salvestatud lugu “Leva” on mitmes mõttes märkimisväärne – seni ei ole Pärnoja oma nime alt avaldanud laulu ja tekstiga muusikat. Samuti ei ole Erki ühelgi oma varasemal träkil mänginud peale kitarride, bassi ja süntesaatorite ka trumme ning teisi löökriistu. Lauljana kuuleb värskes loos Erki elukaaslase Anna Põldvee häält.

Terve lugu on salvestatud üksi ühe õhtu jooksul. “See lugu tuli ootamatult. Mul oli üle pika aja vaba õhtu, mille veetsin juhtumisi stuudios ning ilmselt oli siis tekkinud soodne pinnas — vaba ruum uute mõtete tekkimiseks,” kirjeldab Erki singli sündi. “See lugu on ilmselt spontaanseim asi, mida oma senisel muusikuteel ette võtnud olen. Rootsikeelsed sõnad tulid ka justkui iseenesest ning Anna hääl seda koos minuga esitamas helises mu peas algusest peale. Kui leidsin õiged sõnad, mõistsin, et lugu on valmis. Sain aru, et vajalik on talletatud — energia ja sisu. Pean seda muusika juures kõige olulisemaks. Selle loo salvestamine ja loomine oli minu jaoks ülimalt vabastav ja teraapiline protsess.”

Anna Põldvee – vokaal
Jonas Kaarnamets – miksing
Lauri Liivak – mastering

Rootsikeelse teksti tõlge:
Ärkad
hingad
uinud taas
ja ootad
ootad
tahaks ju elada
enne kui tuleb surm

Erki Pärnoja annab sel ja järgmisel nädalal kokku neli kontserti:

22.03 Viljandi Lennukitehases
23.03 Tallinna Von Krahli Teatris
24.03 Tartu Athenas
31.03 Pärnu Kultuuriklubis Tempel (muusika ja visuaalkunsti eriprojekt. Tarvi Kull – süntesaator, Alyona Movko – visuaalid)

Piletid saadaval Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.