LESLIE DA BASS RÕÕMUSTAB FÄNNE KOLMANDA SINGLIGA REEDEL ILMUVALT ALBUMILT “KORIDORID”

Bassi- ja elektroonikamees Leslie Da Bass ehk kodanikunimega Leslie Laasner laadis SoundCloudi lehele üles ahjusooja singli “Armastus on pime”, mis pärineb tema reedel ilmuvalt kuuendalt sooloalbumilt “Koridorid”.

Leslie kirjutab oma Facebooki lehel laulu kommentaariks: “Selles loos teeb kaasa Reilika Saks, kelle hääles kuulen 80ndate soundi, mis mind elajalikult on mõjutanud. Siin on Tanita Tikaram’i, Neumanni, Demist, Robert Smith, uuekooli Florence’it ja Laroux’i ja üldse, minumeelest väga hea laulja. Ise olen väärikal taustalaulja positsioonil. Lugu reedeni SoundCloudis kuulamiseks. Reedest CD album saadaval suuremates kauplustes. Järgneb digi 13.04 ja vinüül 27.04.”

Tegu on heliplaadi “Koridorid” kolmanda singliga. Eelmised olid: 2017. aasta novembris avaldatud albumi nimilugu ja sel kuul Eesti Laulu finaalis esitletud pala “Naine”, koos Evelin Võigemastiga.

Leslie Da Bass "Koridorid"Plaadi “Koridorid” lood (väljaandja: Universal Music):

1. Koridorid
2. Taevas tahab nutta
3. Armastus on pime (Reilika Saks, Leslie Laasner)
4. Tühjad toad ja meie
5. Viimnepäev (Hannaliisa Uusma, Leslie Laasner)
6. Valge klaver
7. Naine (Evelin Võigemast, Marilin Kongo)
8. Kätlinil ei ole täna tuju
9. Siis on suvi
10. 22
11. Ära
12. Mõistuse hääl (Reilika Saks, Leslie Laasner)

1 vastus

  1. 21. märts 2018 @ 6:20

    […] Bassi- ja elektroonikamees Leslie Da Bass ehk kodanikunimega Leslie Laasner laadis SoundCloudi lehele üles ahjusooja singli “Armastus on pime”, mis pärineb tema reedel ilmuvalt kuuendalt sooloalbumilt “Koridorid”. Leslie kirjutab oma Facebooki lehel laulu kommentaariks: “Selles loos teeb kaasa Reilika Saks, kelle hääles kuulen 80ndate soundi, mis mind elajalikult on mõjutanud. Siin on Tanita Tikaram’i, Neumanni, Demist, Robert Smith, uuekooli … Loe edasi LESLIE DA BASS RÕÕMUSTAB FÄNNE KOLMANDA SINGLIGA REEDEL ILMUVALT ALBUMI… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: