EESTI PROGEMETALI BÄND EMPHASIS AVALIKUSTAS OMA TEISE ALBUMI “SOUL TRANSFER”

Eesti progemetali bänd Emphasis lasi täna Jaapani plaadifirma Red Rivet Records alt välja oma teise albumi “Soul Transfer”. Plaadiesitluskontsert toimub 14. aprillil Tallinna klubis Rockstar’s (Tatari 6), kaasa teevad kohalik kooslus Sky Down ja külalised Peterburist – Trappist System Trio.

Emphasise liikmed hindavad “Soul Transferit” kui oma kõige tõsisemat teost nii muusikalise kui ka semantilise sisu poolest. Plaat on muusikalistest katsetustest pungil ning jälgib ühtset kontseptsiooni. “Soul Transfer” on lugu inimesest, tema saatusest ning lõputust kulgemisest globaalse digimaailma avarustes. Helikandja koosneb 14 loost ja on salvestanud Kiviõlis asuvas StoneOil Stuudios bändi helilooja ja kitarristi Pavel Korotajevi käe all. Albumi valmimisele aitasid kaasa silmapaistvad Eesti jazzmuusikud Raul Sööt (saksofon) ja Allan Järve (trompet), tšellist Aleksandr Smirnov, viiuldaja Julia Mets ning Moskvast pärit bluusikitarrist Oleg Ljutskevitš. Kontseptuaalse plaadiümbrise ning kaheteistkümnest leheküljest koosneva bukleti valmistas Emphasise jaoks Tallinna kunstnik ning fotograaf Terje Talts, kes on tuntud oma ekstravagantse fantaasiastiili poolest.

Albumil olevatest lugudest saab aimu alljärgnevast videost:

1 vastus

  1. 22. märts 2018 @ 6:29

    […] Eesti progemetali bänd Emphasis lasi täna Jaapani plaadifirma Red Rivet Records alt välja oma teise albumi “Soul Transfer”. Plaadiesitluskontsert toimub 14. aprillil Tallinna klubis Rockstar’s (Tatari 6), kaasa teevad kohalik kooslus Sky Down ja külalised Peterburist – Trappist System Trio. Emphasise liikmed hindavad “Soul Transferit” kui oma kõige tõsisemat teost nii muusikalise kui ka semantilise … Loe edasi EESTI PROGEMETALI BÄND EMPHASIS AVALIKUSTAS OMA TEISE ALBUMI “SOUL TRANSFER&rdq… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: