ANSAMBEL KÖÖMES AVALDAS UUE LAULU “KUNINGANNA EI”

Ansambel Köömes tähistab kümne aasta möödumist bändi esimesest kontserdist läbi terve aasta kestvate väärikate ettevõtmistega. Juubeliaasta võeti vastu Redeye stuudios ägeda livekontserdiga, mis oli YouTube’i ja Facebooki keskkondade otseülekannete kaudu nähtav fännidele üle maailma. Juubeliaasta teine kuu saab väärika lisa värske singli “Kuninganna Ei” avaldamisega.

“Kellele kurb, kellele rõõmus. Nagu KÖÖMES’e puhul ikka, jääb loo mõtte leidmine kuulaja ülesandeks – ei tahaks kellelegi ette jutustada, millest see lugu räägib. Tõenäoliselt hakkab igal inimesel peas oma film jooksma. Ja see ongi see kõige õigem mõte,” võtab Aleksander Ots kokku uue singli sõnumi. “Köömes on juba 10 aastat eesti rokkmuusikasse paisanud originaalset loomingut ja kutsunud läbi oma muusika inimesi kaasa mõtlema, et säilitada eluterve tasakaal meie kõigi peade sees.”

“Kuninganna Ei” singli kaanekujunduse on loonud võrratu kunstnik Marita Liivak.

Viis ja sõnad: KÖÖMES
Vokaal: Aleksander Ots
Bass: Martti Tamm
Kitarr: Bent Rushmore
Kitarr: Kaspar Kaljas
Klahvpillid: Uku Kübar
Trummid: Rasmus Nurk
Taustavokaal Marilin Kongo

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.