BERT ON BEATS ANDIS JAAPANI PLAADIFIRMA ALT VÄLJA UUE PLAADI

Bert Prikenfeldi andis enda artistinime Bert On Beats alt välja lühialbumi “Freak By Nature”, mis tähistab ka lepingut Jaapani plaadifirma Sushi Recordsiga.

“Kui eelnev Bert On Beatsi materjal on väga paljuski olnud mõjutatud maailmamuusika rütmidest, siis nüüd mõtlesin, et nihutan veidi valemeid ning üritan korra kusagil mujal olla,” ütles Prikenfeldt ja selgitas, et uuelt plaadilt võib leida mõningaid momente nii hip-hop’ist, industriaalist kui ka tumedamast techno‘st.

EP “Freak By Nature” toob endaga eesti muusika ekspordi ja on ühtlasi märgiline sisenemine Jaapani turule. “Esialgu tahtsin lugude kogumile väärilist kodu leida ning Sushi Records tundus just see õige,” põhjendas ta uut koostööd.

Jaapani plaadifirma Sushi Records toimetab elektroonilise muusika vallas, figureerides Ministry Of Sound brändi Aasia peakontorina ja olles ühtlasi rahvusvahelise plaadifirma Sweat It Out esindus Tokyos.

Kuula EP-d “Freak By Nature”:

Lühialbumit saab kuulata ka SoundCloudist.

1 vastus

  1. 27. veebr. 2018 @ 2:51

    […] Bert Prikenfeldi andis enda artistinime Bert On Beats alt välja lühialbumi “Freak By Nature”, mis tähistab ka lepingut Jaapani plaadifirma Sushi Recordsiga. “Kui eelnev Bert On Beatsi materjal on väga paljuski olnud mõjutatud maailmamuusika rütmidest, siis nüüd mõtlesin, et nihutan veidi valemeid ning üritan korra kusagil mujal olla,” ütles Prikenfeldt ja selgitas, et uuelt plaadilt … Loe edasi BERT ON BEATS ANDIS JAAPANI PLAADIFIRMA ALT VÄLJA UUE PLAADI → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: