KUULA ELINA NECHAYEVA LOO “LA FORZA” INSTRUMENTAALVERSIOONI!

Sel laupäeval, 3. märtsil, astub Saku Suurhallis toimuvas Eesti Laul 2018 finaalis teiste seas üles Elina Nechayeva, kelle “La Forza” kõlab seitsmendana. Täna jõudis Elina YouTube’i kanalisse loo instrumentaalversioon:

Elina Nechayeva on kommenteerinud: “Kõige võimsam jõud siin maailmas on armastus. Lugu “La forza” e. “Jõud” räägib suurest igavesest armastusest, mis annab meile tiivad, lennutab kõrgustesse ja valgustab meie eluteed.

Inspiratsiooni selle laulu sõnadeks leidsin ma enda südamest ning loodan, et igaüks vaadates oma hinge leiab seal põlemas armastiuse tulukest. Pimedus võib varjata lilli meie silmade eest, kuid armastust hinge eest ta varjata ei suuda.”

Laulu autorid on Timo Vendt, Mihkel Mattisen, Elina Nechayeva, Ksenia Kuchukova, loo produtseerisid Timo Vendt ja Mihkel Mattisen ning video tegi Alyona Movko.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.