POWER-TRIO UP THE SKY AVALDAS TEISE SINGLI

2017. aasta Noortebändi poolfinalist Up The Sky on avaldanud uue singli. Nende loomingu läbivaks jooneks on roki ning kaasaegse vintage soundi laineil rohkete riffidega eksperimenteerimine.

Powertrio esineb ülejärgmisel kolmapäeval, 27. detsembril Red Emperori sünnipäevaüritusel ja ansambli debüüt-EP on kuulatav juba järgmise aasta kevadel.

Kollektiiv sai alguse tänavu kevadel, mil kauaaegsed sõbrad ning muusikud Ken Einberg (vokaal ja bass), Sven Seinpere (trummid) ja Taaniel Pogga (klahvpillid) üheskoos prooviruumis ebatavalises koosseisus jämmima hakkasid. Kollektiivile omane stiil on inspireeritud dirty-rocki suurkujudest, kelledest saab esile tuua Muse’i, Royal Bloodi, Wolfmotheri ja Rage Against the Machine’i. Sellele lisavad värvi ja ootamatust juurde mõjutused bluesist ning groovy’dest kitarririffidest, mille tulemusena on Up The Sky helipilt rikkalik ja võimas.

“Up The Sky teine singel “Sky Fall” on võimsa kõlapildiga helirida,” ütleb bändi frontman Ken Einberg. “Lüüriliselt on sõnum positiivse kõlaga ning mängib suurt rolli tulevase EP kontseptsioonis. EP räägib lüüriliselt tegelasest, kelle lugu algab tema petmisest ning kuidas ta EP käigus leiab oma tee positiivses suunas,” lisab ta. Einberg sõnab, et esimese singli juures pidasid liikmed oluliseks, et bändi muusikalist energiat parimast küljest näidata saaksid ning võimalikult ehedat elava esitluse kõlapildi inimesteni tuua. Uuele loole aitasid kaasa Virgo Sillamaa, Studio89, taustavokaaliga Linda Toom ning Mairo Leesaar, kes miksis ja masterdas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.