TANEL PADAR TUTVUSTAS ETV “RINGVAATES” OMA UUT MUUSIKAVIDEOT “SOOVIN HEAD”

Neljapäevases ETV saates “Ringvaade” esitleti Tanel Padari uut muusikavideot “Soovin head”.

“Juhtus selline tore asi, et ühe intervjuu käigus tuli BFM-i [Baltic Film and Media School] tudengi Liina Ristojaga jutuks, et neil oleks vaja teha magistritöö. See oli esimest korda kui minu poole pöörduti kooliprojekti tõttu, et võiks videot teha,” rääkis Padar.

Lugu sündis laulukirjutajate laagris koos Saksa produtsendi Sebastian Kirchneri ja laulukirjutaja Johanna Eendraga. “Olime kolmekesti pandud hotellituppa luku taha, nagu see laulukirjutajate laagris käib – hommikul lükatakse võõrad inimesed omavahel kokku ja õhtuks peab lugu valmis olema. Nii see lugu sündis,” pajatas Tanel Padar.

Ühtlasi andis muusik neljapäeval välja ka oma minialbumi, mida saab kuulata Spotify’st ja tellida lehelt 311.ee.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.