LENNA KUURMAA JA JUSS HAASMA AVALIKUSTASID ENNE ÜHIST JÕULUTUURI LAULU “MEIE VAHEL”

Lauljanna Lenna Kuurmaa (32) ja näitleja Juss Haasma (32) lähevad peagi ühisele jõulutuurile ning sel puhul valmis neil ka laul “Meie vahel”.

Kolme aasta eest oli Lennal ülimenukas jõulutuur Karl-Erik Taukariga ja üllatuslikult ongi see tal seni ainuke. Kontserte erinevate koosseisudega on ette tulnud, aga päris jõulutuure rohkem mitte. Jussil pole sedagi tagataskus. Täitsa esimene. Tõsi, kirikukontserdid pole Jussile uus kogemus, Miikaeli Poistekoori koosseisus on Juss laulnud lisaks meie kohalikele pühakodadele isegi Poola, Prantsusmaa ja Saksamaa kirikutes ja kloostrites. Tänavu detsembris on Lenna ja Juss oma seniseid kogemusi kaasa võttes jõud ühendanud ning kaasanud järeltuleva põlvegi. Jussi 7-aastane tütar Miia valmistub tuuriks suure õhinaga ning Lenna 4-aastane tütar Ami’gi on lubanud ühel-kahel kontserdil koos emaga laulda.

Lisaks teevad tuuril kaasa muusikud Jaan Varts ja Madis Muul ning kuna erinevatel instrumentidel musitseerivad ka solistid, saab kokku väga eriline kõlapilt. Kas teadsite varem, et Lenna mängib viiulit või Juss torupilli? Nii on, Jussil on kaasas veel ka plokkflööt, kitarr ja cajun ning kui kõik tuurilised korraga ukuleled kätte võtavad, kõlab laval lausa väike ukuleleorkester. Kindlasti on tegemist tänavustest kõige folgilikuma jõulutuuriga ja eks seda võis ka “Kukerpillide pojana” üles kasvanud Jussilt oodata.

Lenna ja Jussi jõulukontserdid toimuvad 19.-30. detsembrini. Asukohad ja kuupäevad on kirjas Piletilevi kodulehel, aga tasub olla kärme, sest esimene kontsert on juba välja müüdud!

Kuurmaa ja Haasma ühise laulu “Meie vahel” muusika lõi Juss Haasma ning sõnad kirjutas Feliks Kütt. Pala on salvestatud Sinusoid Stuudios, miksis ja masterdas Siim Tõnisson.

Kitarril Jaan Varts, basskitarril Valdur Viiklepp, trummidel möllas Jaanus Salm. Taustavokaalid laulis sisse Dagmar Oja.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.