“PAREMA ELU NIMEL” PEOSEERIA ESIMENE SÜNNIPÄEV

Juba mõnda aega on räppar PK reklaaminud lauset “Parema elu nimel”. Selle nimega liikumine sai alguse mullu septembris, kui ta avaldas samanimelise muusikavideo. Edasi kasvas see lause peoseeriaks ning tänavu suvel ka täispikaks stuudioalbumiks.

Seega, kõige olulisema elemendina on tegu paljude poolt omandatud mõtteviisiga. “Parema elu nimel” idee on motiveerida inimesi olema parim versioon iseendast, see kutsub üles heitma kõrvale eelarvamused ning nautima oma ainulaadset eksistentsi.

“Parema elu nimel” on inspireeritud räppari enda emotsionaalsetest ja füüsilistest väljakutsetest. “Tasakaal kaob kõigil ning seda tagasi saada on koos alati palju lihtsam. See kaob täiesti erinevatel põhjustel, täiesti erinevatel inimestel. Aga point on sama, me oleme kõik samad ja tahame kõik sama asja – endale paremat elu. Kui endaga pole sina peal, on seda väga keeruline saavutada. Kõik on seotud.”

PK enda jaoks ei ole tegu ainult peoga, vaid ideega, mis ühendab inimesi. Vaja on lihtsalt veidi suuremalt mõelda. “Parema elu nimel”, lühidalt PEN, on algusest peale promonud uuekooli räppmuusikat ning värsket kõla. Aasta jooksul on seal külalisesinejad olnud mitmed erinevad artistid, nende hulgas Akar, Fofkin, Tiiu ning Okym.

25. novembril toimub Tallinna vanalinnas, Suhkrumollis “Parema elu nimel” peoseeria esimene sünnipäevapidu, kust ei puudu ka seekord mitmekülgsed ning omanäolised esinejad.

Samuti loosib PK välja tasuta pileteid ning PEN särke + albumi. Lisainfoks loe ürituse Facebooki lehelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.