NOORKUU AVALDAS UUE LAULU NING LÄHEB KOOS LAURAGA JÕULUTUURILE

Ansambel Noorkuu avaldas uue laulu pealkirjaga “Mis tulevik toob”. Loo viisi autor on bändi verivärske liige Jakko Maltis ning sõnade autoriks lisaks Noorkuule ka Aapo Ilves. Laul räägib sellest, et me keegi ei tea, mis tulevik toob, kuid üsna palju saame me seda ise suunata. Kui teatud olukorrad häirivad, siis tuleb neid muuta.

Uuenenud koosseisuga Noorkuul toimuvad 10. – 21. detsembril ka jõulukontserdid koos armastatud laulja Lauraga.

Noorkuu: “Oleme juba väga-väga ammu soovinud Lauraga koostööd teha ja ühiselt lava jagada ning lõpuks saabki see teoks. Laura on meie arvates üks Eesti omapäraseima tämbriga naislaulja, kelle vokaalne võimekus on piiritu. Tema hääleulatus on väga suur ning koos viiehäälse meesvokaaliga annab see laialdase võimaluse kõlada kokku äärmiselt huvitavalt. Ootame väga neid kontserte, soovides anda publikule maitsekas muusikaelamus.”

Kontserdil kuuleb Noorkuu verivärskeid omaloomingulisi laule, Laura parimaid hittlugusid ning loomulikult kõigile tuntud jõululaule. Ikka a capella võtmes, nagu Noorkuule omane. Saab kaasa laulda, saab nalja, aga saab ka jõulumeeleolus enesesse vaadata…

Noorkuu ja Laura jõulukontserdid toimuvad:

P 10.12 kell 19 Tartu Vanemuise Kontserdimaja
T 12.12 kell 19 Pärnu Eliisabeti kirik
R 15.12 kell 19 Viimsi Huvikeskus
P 17.12 kell 19 Laitse Graniitvilla
E 18.12 kell 19 Tallinna Kaarli kirik
T 19.12 kell 19 Viljandi Pauluse kirik
N 21.12 kell 19 Vihula Mõis

Piletid saadaval Piletilevis.

1 vastus

  1. 12. dets. 2017 @ 17:02

    […] me juba kirjutanud oleme, algas Laural äsja ka jõulutuur kollektiiviga Noorkuu – esimene kontsert toimus eile, 10. detsembril Tartus. Ees ootavad esinemised Pärnus, […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: