VÄRSKE NOORTEBÄND 2017 VÕITJA ASTUB LIIS LEMSALU ALBUMI ESITLUSEL ÜLES SOOJENDUSESINEJANA

Liis Lemsalu “+1” (Foto: Liina Notta)

Taas on põhjust juttu teha Liis Lemsalu novembri viimasel nädalal ilmuvast kauaoodatud eestikeelsest albumist “+1”, mille esituskontsert toimub 30. novembril maagilises paigas nimega Helios Hall. Nimelt tehti täna teatavaks kontserdi soojendaja!

Soojendusesinejana astub üles värske Noortebänd 2017 võitja Rainer Ild. Alternatiivset muusikat esitava duo koosseisu kuuluvad Rainer Ild ja Sven Seinpere. Omapäraste ning koomiliste muusikavideotega silmapaistev punt kasutab laval erinevaid vokaalefekte ning žonglöörib erinevate instrumentide vahel. Noormehed kostavad kui ühest suust: “Poleks arvanud, et niimoodi või nii kiiresti võib midagi sellist juhtuda. Mega suur au on minna Liis Lemsalu plaadiesikale avapauku andma!”

Liis on samuti põnevil: “See lahe kooslus jäi silma minu managerile ja mul oli nende esinemise ideest kuuldes otsekohe hea meel. Väga äge on, et saame uutele tulijatele tuult tiibadesse anda ning lavale rohkem noorte jõudu, kellega koos jagada head muusikat.”

Rainer Ild (Foto: Stanislav Moškov)

1 vastus

  1. 15. nov. 2017 @ 14:40

    […] Taas on põhjust juttu teha Liis Lemsalu novembri viimasel nädalal ilmuvast kauaoodatud eestikeelsest albumist “+1”, mille esituskontsert toimub 30. novembril maagilises paigas nimega Helios Hall. Nimelt tehti täna teatavaks kontserdi soojendaja! Soojendusesinejana astub üles värske Noortebänd 2017 võitja Rainer Ild. Alternatiivset muusikat esitava duo koosseisu kuuluvad Rainer Ild ja Sven Seinpere. Omapäraste ning koomiliste muusikavideotega silmapaistev punt … Loe edasi VÄRSKE NOORTEBÄND 2017 VÕITJA ASTUB LIIS LEMSALU ALBUMI ESITLUSEL ÜL… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: