RÄPIPUNT TMF TEGI UUE SINGLIGA COMEBACKI

Räpikoosseis TMF avaldas üle mitme aasta värske loo “Varavalges”.

Lääne-Virumaalt alguse saanud rühmitus TMF on Eesti räpimaastikul tegutsenud juba üle kümne aasta, millest viimased seitse pole nad enda sõnul midagi arukat teinud. TMF-i lood “Võsaneeger”, “Kartulivõtt”, “Vilechill” ja “Räppimaie” on siiani paljude räpifännide meeltes.

Uus singel “Varavalges” jutustab emotsionaalse loo erinevate inimeste ärkamisharjumusest ning filosofeerib üldisemalt hommiku teemal.

TMF jätkab uute lugude tootmist eesmärgiga anda lähitulevikus välja esimene kauamängiv. Seniks saab nende uut materjali kuulata live’is 28. juulil Viljandi lennukitehases ning 12. augustil Eesti hip-hop festivalil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.