RESPEKTI MÄNGUFILMI PEAOSATÄITJA LEITUD!

Fotol: Kerdo Mölder ja Veljo Reinik

Fotodel: Kerdo Mölder ja Veljo Reinik

Ansamblist Respekt kõneleva tõsielulise mängufilmi peaosatäitja on leitud – algasid castingud kõrvalrollidesse ja massistseenidesse!

Juba augustikuus hakkavad mängufilmi “Elu hammasratastel” võtted. Tõsielul põhinev mängufilm koos dokumentaalkaadritega räägib ansambli Respekt telgitagustest, duo teekonnast tänasesse ja nende igapäevatoimetustest.

Mängufilmis on rõõmu ja pisaraid, valu ja eluraskusi, läbimurdmist ning allaandmist, tulist võitlust ja purunenud armastust. Juttu tuleb sellestki, kuidas on sündinud laulud ja muusikavideod, näeb lavatagust elu ning film puudutab õrnalt ka Respekti liikmete isiklikku elu ja minevikku.

Mängufilmi režissöör ja stsenarist on Henrik Normann ning peaosas kehastab Kerdo Mölderit näitleja Veljo Reinik, kes mänginud ka erinevates teleseriaalides. Film jõuab kinno 2018. aasta kevadel.

Hetkel jätkuvad veel castingud teistesse rollidesse ja kõrvalosatäitjatele.

Castingul saad osaleda, täites ankeedi.

2 kommentaari

  1. 22. juuli 2017 @ 21:45

    […] Fotodel: Kerdo Mölder ja Veljo Reinik Ansamblist Respekt kõneleva tõsielulise mängufilmi peaosatäitja on leitud – algasid castingud kõrvalrollidesse ja massistseenidesse! Juba augustikuus hakkavad mängufilmi “Elu hammasratastel” võtted. Tõsielul põhinev mängufilm koos dokumentaalkaadritega räägib ansambli Respekt telgitagustest, duo teekonnast tänasesse ja nende igapäevatoimetustest. Mängufilmis on rõõmu ja pisaraid, valu ja eluraskusi, läbimurdmist ning allaandmist, tulist võitlust … Loe edasi RESPEKTI MÄNGUFILMI PEAOSATÄITJA LEITUD! → […]

  2. 31. juuli 2017 @ 20:51

    […] kirjutasime, et ansamblist Respekt valmiva mängufilmi “Elu hammasratastel” jaoks valiti välja […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: