RÄPIGRUPP TMF ESITLEB VIDEOSINGLIT OMA UUELT ALBUMILT

Lääne-Viru räpigrupp TMF on valmis saanud video palale “Leierkast”, mis on esimene singel nende peagi ilmuvalt debüütplaadilt “Maailma parim pänd”. Albumil löövad muuseas kaasa eesti räpi vanameister Cool D, Elephants From Neptunes’i kidramees Linnu ning koomik Sander Õigus.

TMF on kolmeliikmeline rühmitus Lääne-Virumaalt, Võsult, mis tegutsenud juba aastast 2004. Bändi üks liikmetest Mart Rauba, esinejanimega McLord kuulub ka legendaarsesse räpigruppi Öökülm, mille kaks albumit on mõlemad nomineeritud Eesti Muusikaauhinnale hip-hopi kategoorias.

“TMFi eripäraks on alati olnud omamoodi absurdihuumori võtmes looming, kreisi ja kaasahaarav storytelling ja maalähedane lihtsus. Kohati lorilaululiku teemakäsitlusega esitatud palad on lihtne kuulamine, kuid samaaegselt ikka hip-hop selle parimas tähenduses,” kirjeldab Rauba värsket kauamängivat.

Album jõuab Spotify keskkonda 8. mail, mil kuulutatakse välja ka esitluskontsertid Tallinnas, Pärnus, Viljandis ja Tartus.

TMFi tegemisi saab jälgida sotsiaalmeedias: Instagramis, SoundCloudis, Facebookis, YouTube’is.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.