TRAD.ATTACK! TÄHISTAB EDUKAT AASTAT SUUREJOONELISTE KONTSERTIDEGA KULTUURIKATLAS 28. JA 29. DETSEMBRIL!

Trad.Attack!

Eesti Muusikaauhindadel aasta albumi ja aasta bändi tiitli noppinud ning värskelt aasta artisti Etnokulbiga pärjatud Trad.Attack! ajab 28. ja 29. detsembri õhtul Kultuurikatla keema. Lisaks Sandra, Jalmari ja Tõnule lõpmatule energiale, hiilivad laval ka karud, hundid, kassid, linnud ja baleriinid. Eriproduktsioonina valminud lavashow’le lisab vürtsi omanäoline visuaalne kujundus.

2016. aasta on bändi lennutanud esinema väga erinevatesse riikidesse: Saksamaale, Kasahstani, Maltale, Lätti, Leetu, Tšehhi, Hollandisse, Poola, Portugali, Belgiasse, Soome ja Brasiiliasse. Eraldi on põhjust välja tuua edukas kahenädalane tuur Hiinas ja Lõuna-Koreas ning kolmenädalane elamusterohke ringreis Kanadas. Suvel purustati ka Viljandi pärimusmuusika festivali publikurekord meelitades kontserdile üle 7000 inimese! Ja see pole veel kõik – Trad.Attack! sai kutse osaleda karjääri seni tähtsamail esitlusfestivalil, maailmamuusika messil WOMEX, mis toimus hiljuti Hispaanias, Santiago de Compostelas.

28. ja 29. detsembril on viimane võimalus kuulata Trad.Attack!’i “AH!” albumi kõiki lugusid elavas esituses. Lisaks avatakse uksi ka uue plaadi maailma.

Piletid tulevad müügile 30. oktoobril uude ägedasse piletimüügi keskkonda ticketer.ee.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.