JANICE’I UUS SINGEL “SHADOW”

Janice

Jaanika Merelaht, artistinimega Janice, andis täna välja singli pealkirjaga “Shadow”, mille sõnad ja viis on lauljatari kirjutatud ning muusika Tõnis Lille tehtud.

“Lugu “Shadow” on üks esimesi lugusid, mille kirjutasime ilma igasuguse väljaspoolse mõjuta – sooviga midagi tõestada või kellelegi meeldida. See lugu tuleb otse südamest ja sügavalt hingest. Lugu valmis produtsent Tõnis Lillega juba aasta tagasi ja prooviks saatsime selle ka eelmisel aastal Eesti Laulu katsetele, kuid ilmselt polnud selle laulu jaoks õige aeg,” selgitas Janice MuusikaPlaneedile.

“Loo sõnum räägib keerulistest suhetest. Suuresti ka minevikus üle elatud tõusudest ja mõõnadest. Aasta 2015 oli minu elus üks sündmusterohkeim aasta. Ma tundsin nii suuri õnnehetki kui ka kurbust, aga kõik see oli nii mõrult magus. Ma sain nii tohutus koguses inspiratsiooni uuteks lugudeks, et avaldamist ootab veel palju muusikat!

Kevadel andsime teada, et ilmumas on Janice’i album, see idee pole kuhugi kadunud. Plaadifirmaga Big Tune Hall on plaanis eelmisel aastal valminud lood anda välja EP näol.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.