KENNETH RÜÜTLI AVALDAS OMA SÜNNIPÄEVAL UUE LOO KOOS MAIA VAHTRAMÄEGA

Kenneth Rüütli ja Maia Vahtramäe

Täna, 28. oktoobril 26-ndat sünnipäeva tähistav räppar Kenneth Rüütli andis koos lauljatar Maia Vahtramäega välja uue singli “Meid kannavad tiivad”.

Tegu on noorte kolmanda ühislooga. Kuna septembri lõpus teatas Kenneth, et tema ja Maia järgmine ühislugu kannab hoopiski nime “Vahel, kui torm”, uuris MuusikaPlaneet sünnipäevalapselt, mis siis sellest laulust sai.

“Tõepoolest, pidi küll järgmine singel “Vahel, kui torm” olema, kuid mõlemad lood said enam-vähem samal ajal valmis ja “Meid kannavad tiivad” tundus järgmise singlina hetkel sobivam. Sellegipoolest kuuleb tulevikus kindasti ka “Vahel, kui torm” lugu,” lubas Kenneth Rüütli.

Seega, värske pala “Meid kannavad tiivad” on teie ees ja soovime Kennethile, kes paigutati hiljuti MuusikaPlaneedi lugejate poolt koostatud Eesti räpparite pingereas 9. kohale, palju-palju õnne sünnipäevaks! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.