TÜDRUKUTEBÄND G.O.S.H. ANDIS VÄLJA SUVISE EESTIKEELSE SINGLI

G.O.S.H.

Esimest korda avaldas tüdrukutebänd G.O.S.H. singli eesti keeles, loo nimeks sai “Karussell”. Lugu ei räägi mitte lõbustuspargi atraktsioonidest, vaid mõttekarussellist, mis keerleb iga päev inimestes endis, eriti naiste peas.

“Pole vist raske aimata, et lugu on vägagi autobiograafiline,” naerab bändi solist Anne Arrak. “Täpselt selline ma olengi – ühel hetkel tahan üht, teisel hetkel risti vastupidist. Looga tahame inimestele meelde tuletada, et isegi kui vahel on raske, ei tohi unustada, et elus on kõik tasakaalus – pärast mõõna tuleb alati jälle tõus. Ilma kapriisideta elu oleks väga igav.”

Ansambel G.O.S.H. tuli kokku aastal 2014 ning koosneb eranditult vaid naistest. Nende muusika on segu raadiopopist, alternatiivrokist ja täiskasvanute nüüdismuusikast. See hõlmab endas tantsurütme, dünaamilisi rokk-kitarririffe ning raadiosõbralikke meloodiapartiisid.

Õige pea näeb ilmavalgust bändi esimene EP.

NB! Lüürikavideo alguses näeb G.O.S.H.-i uut huultega logo. 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.