MIDA TEHA SEL SUVEL? BÄNDILABOR KUTSUB BÄNDILAAGRISSE!

BändiLabori plakat

Eesti Rütmimuusika Hariduse Liidu mentorprogramm BändiLabor korraldab 4.-7. juulil Türil noortele muusikutele bändilaagri! Laagris toimuvad lisaks demo salvestamisele temaatilised õpitoad, mida viivad läbi suurte kogemuste ja eri taustaga Eesti tegevmuusikud.

Kas tahaksid parandada oma bändi saundi ja koosmängu? Kuidas saada oma pillist välja parim saund? Kuidas hooldada ja häälestada oma instrumenti? Vajaksid näpunäiteid lugude arranžeerimisel ning produtseerimisel?
Need ja mitmed teised küsimused saavad BändiLaboris vastatud.

“BändiLabori laagrite eesmärk on nelja päeva jooksul jagada noortele muusikutele praktilisi näpunäiteid, teadmisi, inspiratsiooni ja motivatsiooni. Sel aastal on laager pikem ning annab rohkem võimalust ka teiste bändidega tutvuda ja koos jämmida. Need neli päeva saavad olema täis head uut muusikat, huvitavaid inimesi ja palju põnevat tööd!” ütleb BändiLabori projektijuht Kristjan Kaasik.

BändiLabori mentorlaagritesse saavad registreeruda kõik kuni 26-aastased noored.
Kuna laagris osalevate bändide hulk on piiratud, soovitab BändiLabor suveplaane pidama hakata ja varakult laagrisse registreerida.

Haara võimalusest kinni, registreerimine toimub kuni 5. juunini!

Rohkem infot BändiLabori kodulehelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.