SIGNE HANSEN AVALDAS ESIKSINGLI “ÖÖ ON MINU AEG”

Signe Hansen

Seni mitmete koosseisude varjus solistina või taustajõuna tegutsenud Tartu lauljatar Signe Hansen avaldas esiksingli “Öö on minu aeg”.

“Öö on minu aeg” on laulja ja laulukirjutaja Signe Hanseni esimene singel avaldamist ootavast materjalist. Signe loodud laulud on mõjutatud vanakooli soul’i ja r’n’b austusest, salajasest diskokirest ja noore inimese elust. “Öö on minu aeg” räägib Tartu tüüpilise sooja suveõhtu melust.

Laul on salvestatud ja produtseeritud Slim Music Stuudios, kus ootab oma järge ka terviklik stuudioalbum. Loos musitseerivad Vilho Meier keelpillidel ja Kalle Kindel rütmipillidel, masterdatud Janek Kivi poolt (Heliala).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.