KALI BRIIS BAND AVALDAS ESIMESE SINGLI PEAGIILMUVALT DEBÜÜTALBUMILT

Kali Briis Band

Eesti funky indie-popi lipulaev Kali Briis Band avaldas täna enda esimese singli “Miracle” maikuus ilmavalgust nägevalt albumilt “Let’s Play Love”.

“Lugu on armastusega seotud,” ütleb Alan Olonen, loo autor ning Kali Briis Bandi laulja ja bassist. “Tänapäevaelus on nii palju pseudoprobleeme ja -intriige, et päeva lõppedes on rõõm, et me selle kõige keskel üldse elus oleme. “Miracle” räägibki hetkedest, mil sellest aru saame.”

Alan Olonen aka Kali Briis on Eesti muusikamaastikul juba pikalt tegutsenud artist ja muusikaprodutsent. Alates 2013. aastast otsustas ta minna tagasi juurte juurde ja hakata looma ja mängima muusikat ühes bändiga. Temaga ühinesid Laura Junson (vokaal, synth) Erko Niit (kitarr, taustavokaal) Kaarel Kuusk (klahvpillid, synth, taustavokaal) ning Hans Kurvits (trummid) ning sellest ajast alates esinetakse Kali Briis Bandina.

Maikuus ilmuvalt albumilt “Let’s Play Love” leiab ühtekokku kaheksa Oloneni kirjutatud lugu, mis ühes bändiga viiekesi arranžeerides üheks tervikuks loodi. “Plaadil on sügav sisu,” ütleb Alan. “Moraal on selles, et kui armastust tõsiselt ei võta, võid saada kõrvetada, just nagu tulega mängides. Ei tasu elada muinasjuttudes ja võtta eeskujuks seriaale või filme. Pluss, üks kallistus või pilk räägib rohkem kui 1000 sms-i.”

Kes soovib plaati endale juba varakult seotada, saab seda teha Hooandja keskkonnas, kus viimaseid päevi Kali Briis Bandi esimese ühise kauamängiva väljaandmist toetada saab!

Plaadiesitluskontserdid toimuvad:

20.05 – Tartus, Genialistide klubis, Tartu Indiefestil
21.05 – Pärnus, Kultuuriklubis Tempel
27.05 – Tallinnas, Von Krahlis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.