INGMAR GAILIT NING ROBERT LÕVI AVALDASID KOOS SUPERSTAARISAATE JANA LIISAGA VÄRSKUSEST PAKATAVA MAHEDA LOO

robertjanaingmar

Eesti Hip Hop auhindadel Aasta Uue Tulija tiitli noppinud Ingmar Gailit ja superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Jana Liisa Johannson on jõud ühendanud Eesti räpimaastiku tõusva tähe Robert Lõviga. Koostöö pälvis värske looga “Siis räägime”.

Ingmar Gailit, kelle laul “Kroonijuveel” lõi 2015. aastal laineid nii raadiojaamades kui teleekraanil, on enda kõrvale haaranud paljulubava tulevikuga räppari Robert Lõvi, kellega koos tuuakse välja tänapäeva suhtluse eripärad. Veel tuletatakse meelde, et vesteldes ei tohi vaid endaga arvestada.

Loole lisab vürtsi refräänis laulev ning saatest “Eesti otsib superstaari” tuule tiibadesse saanud mahedahäälne Jana Liisa Johannson.

Kuigi uue loo muusika autor pärineb välismaalt, on sellele kõlalise lihvi andnud meie oma DJ Critikal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.