KES VÕIDAB KONKURSI EESTI LAUL 2016?

pootsmann3Eesti suurima ja vanima kihlveokontori Triobet koefitsientide põhjal tuleb täna tihe rebimine Eurovisioonile pääsu eest “Immortality”, “Play” ja “Supersonic” vahel. Kõige ebatõenäolisemalt lunastab täna pileti Rootsi Kéa, kelle võit tooks panustatud raha tagasi 50-kordselt.

Veebruaris toimunud Eesti Laul 2016 poolfinaalid näitasid, et rahva ja žürii eelistused ei ühti 100% ja finaali said mitmed laulud, kellele varasemalt edu ei ennustatud. “Esimesest poolfinaalist said rahva tahtel edasi Kati Laev ja Noorkuu oma lauluga “Kaugel sinust” ning teises poolfinaalis tõestas Meisterjaan, et parmupill suudab tõesti hullutada masse. Finaalis võibki saada otsustavaks see, kas nende kahe laulu fännid suudavad lüüa segi praeguse potentsiaalse esikolmiku asetuse ning kellele lähevad nende pooldajate hääled siis, kui nende soosik lõppvooru ei saa,” sõnas Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejev.

“Kas Meisterjaani austajad annavad oma hääle esikolmikust välja jäädes Jüri Pootsmannile, Laurale või Cartoonile või keelduvad üldse hääletamast? Raske otsus seisab ees ka Sven Lõhmuse laulude fännidel: kas neis on jaksu oma häältega esikolmikusse saata nii Laura kui Grete või moodustub ühisrinne ühe laulatari selja taha, et autoril oleks rohkem lootust esikolmikus oma laulu kuulda. Mis saab aga siis, kui nii “Supersonic” kui “Stories Untold” mõlemad lõppvooru rahvahääletuseni peaks jõudma? Põnevust ja erinevaid esikolmiku kombinatsioone on tänases finaalis rohkesti ja senisest enam maksab just rahva hääl,” kommenteeris Ulejev.

Triobeti Eesti Laul 2016 finaali edetabel on järgmine:

1. Jüri Pootsmann “Play”
2. Laura “Supersonic”
3. Cartoon feat. Kristel Aaslaid “Immortality”
4. Grete Paia “Stories Untold”
5. I Wear* Experiment “Patience”
6. Mick Pedaja “Seis”
7. Meisterjaan “Parmupillihullus”
8. Kati Laev ja Noorkuu “Kaugel sinust”
9. Go Away Bird “Sally”
10. Kéa “Lonely Boy”

——-

Ka MuusikaPlaneedi lugejad arvavad, et täna võidab Jüri Pootsmann. Tema poolt hääletas lausa 40,48% vastanutest. Teisele kohale asetati Laura “Supersonic” (12%) ja kolmandale I Wear* Experiment (11%).

MuusikaPlaneedi lugejate edetabel:

1. Jüri Pootsmann “Play”
2. Laura “Supersonic”
3. I Wear* Experiment “Patience”
4. Grete Paia “Stories Untold”
5. Cartoon feat. Kristel Aaslaid “Immortality”
6.-7. Go Away Bird “Sally”
= Mick Pedaja “Seis”
8. Meisterjaan “Parmupillihullus”
9.-10. Kati Laev & Noorkuu “Kaugel sinust”
= Kéa “Lonely Boy”

Eesti Laul 2016 suurejooneline finaalkontsert toimub juba täna kell 19.30. Otseülekanded ETV-s ja Raadio 2-s.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.