JÜRI POOTSMANNI EESTI LAULU VÕISTLUSLUGU SAI VÄRSKE VIDEO

pootsmann23

Eesti Laulu finalisti Jüri Pootsmanni võistluslugu “Play” sai värske ja omanäolise video, mida laulja eile ka väikese minikontserdiga fännidele esitles.

“Väga huvitav oli filmida oma esimest musavideot. Varem mul sellist kogemust pole olnud. Kogu tiim oli väga hea ja pädev, mulle tehti asi ikka väga lihtsaks ja saime võtetega eriti sujuvalt valmis,” muljetas Jüri oma esimesest video valmimise kogemusest.

Video režissööriks on noor kunstiteaduse doktorant Elise Eimre, kes on ühtlasi Jüri Pootsmanni Eesti Laulu lavakujunduse autor. Seega on “Play” pala saatev visuaalne temaatika algusest lõpuni tema käekirjaga.

“Play” autorid on Fred Krieger, Stig Rästa ja Vallo Kikas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.