MÄRTSI LÕPUS JAGATAKSE MUUSIKAETTEVÕTLUSE AUHINDU

auhinnad5

Eesti Fonogrammitootjate Ühing jagab teist aastat Tallinn Music Weeki nädalal Eesti muusikaettevõtluse auhindu.

Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 antakse üle 29. märtsil toimuval pidulikul galaõhtusöögil restoranis Merineitsi. Auhinnatseremoonial tunnustatakse 17 kategoorias muusika tootmise ja levitamisega, kontsertide korraldamisega, muusikavaldkonna kajastamise ja toetamisega seotud isikuid. Uue kategooriana on lisandunud aasta muusikaettevõtja kategooria, kus kandideerivad isikud, kes on silmapaistvalt panustanud Eesti muusikaettevõtluse arendamisse ja edendamisse.

Kõigi kategooriate puhul hinnatakse tegevust ja panust möödunud (2015) aasta raames.

Eesti muusikaettevõtluse auhindade nominendid ja võitjad valib välja žürii, mis koosneb muusika erinevates valdkondades aktiivselt tegutsevatest isikutest. Nominendid kuulutatakse välja järgmisel nädalal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.