EESTI PARIMA MUUSIKAVIDEO AUTOR SAI VALMIS UUE VIDEOGA

whenim

Eesti Muusikaauhindade jagamisel Karl-Erik Taukari palale “Segased lood” parima muusikavideo tiitli toonud režissöör Carolyn Niitla on valmis saanud värske muusikavideoga. Sedapuhku sündis teos Maarius Urvet & The Boston Lipstick Institute’i loole “When I’m With You”, mis on ühtlasi bändi debüütvideoks.

“Võtted sujusid kenasti ja pingevabalt. Sai nalja ja kõik nautisid pikka võttepäeva. Mulle kui operaatorile jäi ikka paar asja silma, mida võinuks teisiti teha, kuid tulemusega jäin rahule ja peaasi, et video bändile meeldiks. Iga võttega õpid midagi uut ja edasi saab ainult paremaks minna,” kommenteeris Niitla, kelle kasutuses oli parim Eestis saadavalolev filmitehnika.

“Debüütvideot inspireeris tegema just see õige lugu. Me ei soovinud teha ülemäära kunsti, vaid pigem, et pilt oleks lihtne ja ilus nagu laul isegi,” märkis solist Urvet. “Meil on hea meel, et meie vana semu Carolyn meid aitas, sest tal on tõesti väga hea silm. Carolyniga võiks vabalt midagi ka tulevikus teha.”

Maarius Urvet & The Boston Lipstick Institute sai alguse 2014. aastal, mil Urvet (endine Revolver ja Maxtraktor) otsustas alustada sooloprojektiga. 2015. aastal liitusid temaga Ken Einberg, Meelis Paas ja Eimel Kaljulaid, et moodustada solistile püsibänd. Maarius Urvet & The Boston Lipstick Institute ei soovi oma muusikastiili raamidesse panna ning segab helisid kantrist rock’n’rollini.

Live’is on võimalik bändi kuulata juba 4. märtsil Rock Cafe’s Metsatöllu sünnipäevapeol.

Bändi tegemistel võib silma peal hoida ka Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.