ANSAMBEL OUU ÜLLITAS OMA SINGLILE “TAKE ME BACK IN TIME” UNIVERSAALSE LÜÜRIKAVIDEO

takeme2.jpg

Unistades meeletust rahvusvahelisest edust, tundsid ansambli Ouu liikmed, et on vaja astuda julge samm: teha muusikavideo, mille seltsis saab igaüks lugu kaasa laulda. Seda silmas pidades meisterdas Ouu visuaalse poole autor Jaan Sinka eelmisel sügisel ilmunud singlile “Take Me Back In Time” lüürikavideo, mis peaks bändi teooria kohaselt olema hoomatav kõikidele inimestele maailmas.

“Take Me Back In Time” pärineb tulevaselt albumilt “Mango Fetch”, mis näeb ilmavalgust ühel või teisel kujul juba üsna pea. Ouu astub üles ka eeloleval Tallinn Music Weekil ja seda suisa kahel korral: 31. märtsil kinos Sõprus ning 1. aprillil Von Krahli teatris.

Ouu osales 2013. aasta Noortebändi konkursil ning pälvis seal publiku lemmiku tiitli.

Ansambli debüütalbum “Sammalhabe” anti plaadifirma Eesti Pops alt välja juunis 2014.

Bändi kuuluvad:
Hyrr Innokent Vainola – laul, kitarr
Tiit Liblik – laul, kitarr
Jaan Sinka – bass, animatsioon, imago
Rahel Ollisaar – laul, klahvpill, perkussioonid, ilu
Rihard Niinberg – trummid, insener

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.