VALMIS MUUSIKAVIDEO “EESTI LAULU” TEISES POOLFINAALIS OSALEVALE LOOLE “SALLY”

sally6

“Eesti Laulul” osalev bänd Go Away Bird vormis aastavahetuse-eelses Tartus kogetud müstilised emotsioonid videoks, mida nüüd avalikkusele esitleb.

Bändi kommentaar: “Eestlane, ameeriklane ja venelane* läksid baari, siis teise, siis kolmandasse – ega Tartus muudmoodi ei saa. 2015. aasta viimase päeva hommikul oli Tartu aga tühi, tühi oli ka Tartu Uus Teater, kus sai filmitud mõned kummalised kaadrid. See oli üks pöörane päev, mille hetkedest Tartu visuaalkunstnik Kristin Pärn pani kokku ühe sumeda ja müstilise video.”

“Sally” osaleb “Eesti Laulu” teises poolfinaalis 20. veebruaril.

* – Go Away Bird’i moodustab rahvusvaheline seltskond: lauljatar Hanna Parman on eestlane, klahvpille mängiv Dirk Lloyd ameeriklane ning kitarrist ja taustalaulja Stanislav Bulganin venelane. Lisaks on trummidel Madis Aesma ning ansamblisse kuuluvad ka kaks taustalauljatari.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.