ELINA BORN JA JÜRI POOTSMANN ANNAVAD ÜHISE KONTSERDI

elinajajyri1

Hiljuti toimunud Eesti Muusikaauhindade galal parimaks mees- ja naisartistiks valitud Jüri Pootsmann ja Elina Born annavad Rock Cafes ühise kontserdi.

Pealinna kuulsaim kontsertklubi tähistab Eesti muusikaauhindade jagamist võitjate ühiskontserdiga. Teatavasti tegi Elina Born EMA galal puhta töö, viies endaga kaasa neli trofeed. Elina Borni ja Stig Rästa esitatud “Goodbye to Yesterday” võitis 2015. aasta Eesti Laulu ülikindlalt 79 protsendilise toetusega ja oli paljude Eurovisiooni fännide meelest möödunud aasta üks paremaid Viinis kõlanud lugusid, saavutades kogutud punktidega seitsmenda koha. Lisaks esitleb Elina kontserdil oma uut singlit.

Popmuusika uus särav ja andekas täht Jüri Pootsmann viis EMA galalt kaasa aasta meesartisti tiitli. Samas on Eesti Laulu konkursil ja miks mitte ka Eurovisioonil tema tähetund alles ees. Kihlveokontorid ennustavad, et Jüri Pootsmann võidab tänavuse Eesti Laulu. Jüri esitab laulu “Play” teises poolfinaalis, päev pärast Rock Cafe kontserti.

EMA tähti soojendab Rock Cafe sõpradele tuttav bänd The Sound. Kontsert toimub 19. veebruaril, pääsmed müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.