TRAD.ATTACK! VIIB LUMISE EESTI EUROSONICULE

Trad.Attack! "AH!"

Jaanuari alguses puges Trad.Attack! alasti lumme, et teha oma albumile “AH!” uus talvine kaanepilt. Fotoshoot toimus Põhja-Eestis ning pildistamise hetkel oli temperatuur miinus 16 kraadi.

Sandra Sillamaa uuest pildist: “Tegelikult on see väga haruldane, et juba ilmunud albumil muudetakse kaanepilti. Kuna “AH!” on väga oluline album meie jaoks, siis tahtsime, et ta oleks nö “elus” ning muutuks ja areneks. Lisaks oli lumes pildistamine põnev väljakutse.” Pildi tegi Renee Altrov. Uue pildiga albumid tulevad müüki jaanuari lõpus.

Vaid kaks aastat tegutsenud Trad.Attack! sõidab täna Hollandisse, kus esineb mainekal showcase-festivalil Eurosonic Noorderslag. Trad.Attack! on valitud sinna EBU (European Broadcasting Union) programmi. Eurosonic Noorderslag on üks suurimaid ja olulisemaid showcase-festivale Euroopas, kus on tuule tiibadesse saanud ka näiteks Ewert and the Two Dragons. Trad.Attack!-i kontsert toimub 14. jaanuaril. Eestit sõidab esindama Music Estonia ning seal esinevad veel Ingrid Lukas ja Maarja Nuut.

Trad.Attack!-i järgmine esinemine Eestis toimub Eesti Muusikaauhindade galal 28. jaanuaril.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.