TULEKUL: TERMINAATORI VIDEOSINGEL “LAS TUISKAB”

Jaagup Kreem

Homme, 9. detsembril jõulutuuriga “…Võib-olla lumi on maas…” alustav ansambel Terminaator vihjas sotsiaalmeedias, et valmimas on video nende uuele singlile “Las tuiskab”, mida on juba ka raadiotest kuulda olnud.

Naisteleht kirjutas hiljuti, et Terminaatori solist Jaagup Kreem lubas ühel palaval suvepäeval, et kirjutab elu esimese jõululaulu. “Kohe esimese korraga laul välja ei tulnudki, kuid siis pakkus meie bassimees Henno ühte oma helgemat lugu ja mina kirjutasin sellele sõnad, tööpealkirjaga “Las tuiskab”,” selgitas muusik ajakirjale Naisteleht.

Umbes samal ajal tegi üks tuurikorraldaja Terminaatorile pakkumise jõulukontsertideks ning bänd otsustas, jõulud pole vaid Koit Toome ja Maarja-Liisi aeg ning sel aastal tehakse ka jõulutuur.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.