MARI JÜRJENS AVALDAS LOO LASTELAVASTUSEST “VÄIKE PII JA KIIGELAUD”

Mari Pokinen

Esmaspäeval esietendus Viljandis asuvas Ugala teatris lastelavastus “Väike Pii ja kiigelaud”, mille muusikalise kujunduse on teinud Mari Jürjens (Pokinen). Täna laadis lauljatar SoundCloudi üles etenduses kõlava loo “Kiigume”, mis on nii tema kirjutatud kui ka esitatud. 

“Olles eile etendusel… pean lihtsalt ütlema, kui imeilus ja liigutav see on! Aitäh lavastajatele Kadrile ja Martinile ja kogu trupile!” rõõmustas Mari Jürjens Facebookis. Tema sõnul oli etendusele muusikat luua suur rõõm.

Timo Parvela “Kiigelaud” on soe ja südamlik lugu väikese karupoja seiklustest ja otsingutest, sõprusest ja üksildusest. Küllap leidub selles loos äratundmishetki ja tuttavaid tundeid, sest igas lapses on ju kuskil peidus üks väike ja üksildane karu, kirjeldab Ugala teater etenduse lugu oma kodulehel. Seal võib kuulda ka teist etendusest pärit lugu, mil nimeks “Ei kiigu”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.