VAATA JANNE VIDEOT “MEETING THE WOLF”

meetingthewolf1.jpg

Nexuse endisel lauljal ja sooloartistil Janne Saarel valmis muusikavideo laulule “Meeting The Wolf”.

Klipp filmiti Lahemaa pargis ning selle režissöör on Tanel Toom.

“Nägin oma videopartnerit ehk Hunt-meest Jonathani [Jonathan Petersoni – MP] esimest korda alles võtetel vahetult enne suudlusstseene, läksin tema juurde ja küsisin, kas tohin sind suudelda? Tegin seda, et sulatada jääd ning võtetel läks tänu sellele kõik hästi – tundsin ennast mugavalt, kõik sujus. See tuleb üks väga müstiline ja romantiline video, usun, et üheski Eesti muusikavideos pole sellist suudlemist veel olnud,” rääkis Janne hiljuti ajakirjale Kroonika.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.