STATICA SAI VALMIS OMANIMELISE DEBÜÜTALBUMI

statica2

Peale pikki kuid kestnud pingutusi on heavy metal-hard rocki viljelev koosseis Statica saanud valmis bändi nime kandva debüütalbumi. Plaadilt “Statica” leiab üheksa omanäolist, jõulise sõnumiga lugu, nende hulgas singlid “System That Corrupts Democracy” ja “Fight”.

RoundSound stuudios koos Keijo Koppeli, Ott Evestuse ja Marko Atsoga salvestatud ning produtseeritud materjal tuleb esmaettekandele sel laupäeval, 12. detsembril rokiklubis Tapper toimuval albumi esitlusel, algusega kell 18:00.

Peagi on Statica omanimeline kauamängiv saadaval ka poelettidel.

Statica on 2009. aastal loodud rasket muusikat esitav bänd, kelle kontol on suurel hulgal suuremaid ja väiksemaid live-kontserte. Lisaks kogub bänd populaarsust ka raadiotes. Muuhulgas on Statica soojendanud maailmas 17 miljonit albumit müünud Saksamaa heavy dinosaurust Accepti.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.