LIIS LEMSALU ANDIS VÄLJA MINIALBUMI “RULES”

rules1

Kanada, Soome, Inglismaa ja Eesti koostööst sündinud minialbumil “Rules” on Liis ise nii kaasautoriks kui -produtsendiks, mistõttu peegeldab lauljatari teine digitaalsena ilmunud album lauljat ennast.

“”Rules” on teadlikult intrigeeriv pealkiri, mis annab lugejale parajalt tõlgendamisruumi,” ütleb Liis Lemsalu. “See EP on ka väga isiklik – olen albumi valmimise juures olnud osaline igas võimalikus aspektis, seega on siin muusika, mis on minu nägu praeguses hetkes ning peegeldab täielikult päris mind,” lausub aastaid enda muusikaga albumi avaldamisest unistanud Lemsalu.

Kõik lood on valminud koostöös tunnustatud Kanada produtsent Rob Stanley Montesiga. Lisaks Robile lõid albumi valmimises kaasa Londonist pärit muusik, produtsent ja helilooja Sean Allen ehk Skripture, kes on jaganud lava selliste artistidega nagu Basement Jaxx, Pussycat Dolls, JLS, Lemar ja N-Dubz. Samuti on plaadiga seotud Svante Forsbäck, kes andis albumile viimase lihvi Soomes Chartmakers stuudios, kus tema kliendid on näiteks Rammstein, The Rasmus ja Apocalyptica.

Digitaalse minialbumi kasuks otsustati soovist näidata publikule uut suunda. “Soovime tuua kuulajani vaid need lood, millesse tiim ise väga usub – digitaalse väljatuleku otsus tuleneb tänapäevasest vajadusest saada kiire ligipääs oma lemmikmuusikale erinevate sidevahendite kaudu,” ütleb Liis.

Kaks uuelt albumilt pärinevat singlit – suve alguses välja tulnud “Fire” ning äsja tohutult vaatajaid kogunud “Breaking the Rules” – on juba integreeritud Liis Lemsalu Show-sse, mille näol on tegu Eestis uudse non-stop girl-power kavaga, kus lavale tuuakse palju laulu, trummi ja tantsu. “See on olnud väga töökas ja huvitav aasta ning olen selle kõige üle äärmiselt tänulik,” tõdeb Lemsalu.

Liis Lemsalu video loole “Breaking the Rules”:

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.