JÕULUMUUSIKALI “KOERHALDJAS MIA” LAULUST VALMIS MUUSIKAVIDEO

koerhaldjas5

Valmis muusikavideo, kus Getter Jaani ja Kaarel Orumägi laulavad koos duetti “Jõuluootus” muusikalist “Koerhaldjas Mia”.

Muusikavideos on Getter Jaani ja Kaarel Orumägi väga hubases kodus ning kaunistavad koos tuba. Lugu ise on kauni sõnumiga sellest, kuidas kõik soovid täituvad ja kuidas hing on ootusest hell.

Loo muusika ja sõnad on teinud Kaari Sillamaa. “Kuna koerhaldjas Mia lood on põnevad ja ka õpetlikud – sündmustik on kirju ja pakub mõtlemisainet igas vanuses vaatajale ning seal on palju soojust, siis tahtsin, et muusika oleks kohe eriliselt ilus,” rääkis “Jõuluootuse” ja muusikali autor. “Selle loo tegemine ei tulnud väga lihtsalt, aga kui ta kord valmis sai, siis jäin tulemusega väga rahule,” sõnas Sillamaa.

Sillamaa selgitas, et enne loo tegemist tal oli juba teada, kes seda lugu laulma hakkavad ning see on kirjutatud spetsiaalselt just Getter Jaani ja Kaarel Orumägi häältele. Lugu meeldib ka loo esitajatele väga ning nende hääled sobivad hästi ja koostöö sujub. “Hästi lihtne ja kerge, alati saab natuke nalja ka. Kaarlil on hea huumorimeel ja see aitab laval olles pingelistest hetkedest üle,” rääkis Getter koostööst lavapartneriga. Kaarel Orumägi iseloomustas Getterit samuti kui armsat ja head lavapartnerit.

Muusikalis mängib Getter Jaani südamlikku ja kaunist noort haldjanaist, kes hoolitseb muinasjutumetsa elanike tervise eest ja keda seob kaunis sõprus metsavahiga, kelle rollis on Kaarel Orumägi. “Minu arvates on selles muusikalis väga palju sellist süütust ja samas hästi palju inimlikke situatsioone, kuhu me kõik oma elus satume. Seega ma usun, et metsavahti ja Eliiset seob pigem selline tavaline armas sõprus, mida nad oskavad väga hinnata,” selgitas Getter Jaani.

Jõuluootus from Minufilm on Vimeo.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.