YOUTUBE’I JÕUDIS KOLLEKTIIVI NAISED KÖÖGIS LUGU “VIIMASED LUMETA PÄEVAD”

naisedköögis3

Kollektiiv Naised Köögis laadis YouTube’i üles loo “Viimased lumeta päevad”, mis pärit nende kevadel ilmunud albumilt “See pole ainult sääskede ja siilide öö”.

Ansambel iseloomustab muusikapala Facebookis nii: “On päevi, kus põhjamaine kaamos haarab su paratamatult endaga kaasa. Ürgookean, igavik ja kosmose lõpmatus tunduvad liiga suured ning hingel hakkab kuidagi kõle ja külm. Lisaks oleme surelikud, tuleb siis äkki veel meelde. Olemegi lahkuvad laevad, mis libisevad üle ajamere… Aga kuskil on valgus, kuskil on seda lausa nii palju, et jätkub kõigile küllaga. Kuskil väga kaugel.”

Laulu viisi ning sõnade autor on Kristiina Ehin.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.