KUIDAS LÄHEB ELINA BORNIL BÄNDILIIKMETE OTSING?

Elina Born

Viimasel ajal on seltskonnameedias kirjutatud palju sellest, et Elina Born otsib oma bändi jaoks kitarristi ja trummarit. Lauljatar oli täna külas raadio Uuno hommikuprogrammis, et asjast lähemalt rääkida.

21-aastase Elina sõnul läheb bändikaaslaste leidmise konkurss väga hästi ja talle on juba arvestatavaid sooviavaldusi saadetud.

Elina mainis, et otsitavad kitarrist ja trummar võiksid olla ka piisavalt hea lauluhäälega, et talle tausta laulda. Üks bändimees – basskitarrist Siim Usin on tal juba olemas ja nad on koos päris palju esinenud.

Miks aga lauljatar rõhutab, et otsib just avastamata talente, kellel ansamblis musitseerimise kogemus puudub? “Mul on hästi palju muusikutest sõpru, keda võiks [bändi] võtta, aga neil on kõigil omad projektid. Ma tahaks leida kedagi, kes on avastamata ja kellel oleks reaalselt aega,” selgitas Elina.

Bornile olevat ka vokaalset taustajõudu pakutud – näiteks võttis temaga ühendust üks 13-aastane tütarlaps, kes kirjutas, et ta küll ühtegi pilli mängida ei oska, aga äkki on Elinale taustalauljat vaja. Lauljatar vastas talle, et kahjuks ei ole vaja.

Kõik osavad pillimängijad saavad bändi liikmeks kandideerida 1. septembrini. Selleks, et endast teada anda, tuleb valida Borni repertuaarist omal valikul kaks lugu, filmida need üles ja saata aadressile elina@star.ee.

Elina mainis, et tal on esimene esinemine peale nimetatud kuupäeva juba 4. septembril, Tartu klubis Vabank – “Peab kiiresti välja mõtlema, mis saab.”

Vabank 4. 9. 15

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.