KALI BRIIS JA ZEBRA ISLAND ANDSID VÄLJA ÜHISE LOO “FOOL ME”

Kali BriisElektroonilist muusikat viljelevad Kali Briis ja Zebra Island üllitasid ühise singli “Fool Me”.

Loo autor on Kali Briisi nime all tuntuks saanud Alan Olonen (pildil) koos Zebra Islandi helirežissöör Madis Isandaga. Vokaalina teeb kaasa Zebra Islandi punapäine solist Helina Risti. Muusikud astuvad täna, 21. augusti õhtul üles atmosfäärilises Pajas (Kultuurikatla aias), kus Kali Briis ja Zebra Island annavad koos kontserdi. Pidu jätkub varahommikuni DJ-de Rain Tolki, Kaarel Valteri ja Lotte Jürjendali saatel.

“Helinaga koostööd ei saa päris tööks nimetada, kuna tegutsemise käigus saad sa sellise positiivse laengu, et ei märkagi, kui asjad juba tehtud on. Zebra Islandi muusika juures inspireeris mind selle suitsune ja seksuaalne atmosfäär. “Fool Me” räägib sellest, kuidas elus on ette tulnud olukordi, mil lähedane inimene lubadust murrab, rääkides mõne saladuse välja ning seejärel tõotab, et rohkem ei räägi, kuid laseb suu lukust lahti ka järgmisel korral. Sel hetkel ei jäägi muud üle, kui nabanöör läbi lõigata ja laulda “You’re never gonna fool me again!”,” kommenteeris värsket lugu Alan Olonen.

Zebra Island on 2011. aasta sügisel produtsendi Rasmus Lille ning laulja Helina Risti kokku kutsutud muusikaline rühmitus, mille võttis enda tiiva alla plaadifirma I Love You Records.

Kali Briis ehk Alan Olonen on muusikaprodutsent ja artist, kelle viimane album “Say Whaat?” (Eesti Pops 2013) võitis Eesti muusikaauhindadel aasta alternatiivalbumi auhinna ning tema singel “Idiot” saavutas Eesti Laul 2015 konkursi finaalis 7. koha.

Kali Briis

Zebra Island

Zebra Island

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.