RAADIO SKY PLUS KUULAJAD VALISID SUVEHITIKS SHANONI “OOTAN ÖÖD”

Shanon

Raadio Sky Plus otsis kuulajate abiga tänavust suvehitti ning võitja on nüüd selgunud: Shanoni “Ootan ööd”.

Lugu, mis on hetkel Sky Plus TOP 40-s kõrgel teisel kohal, võitis suvelaulu finaali 935 häälega Nicky Jami ja Enrique Iglesiase pala “Forgiveness” ees, mis kogus 457 silma.

Kahe nädala jooksul toimunud hääletuses osales kaksteist lugu, millest kolm olid kodumaised: 
Demi Lovato “Cool For The Summer”, Major Lazer & DJ Snake feat. MØ “Lean On”, Cartoon feat. Daniel Levi “On & On”, Maroon 5 “This Summer’s Gonna Hurt Like A Motherf****r”, Axwell & Ingrosso “Sun Is Shining”, Shanon “Ootan ööd”, Nicky Jam & Enrique Iglesias “Forgiveness”, Afrojack feat. Mike Taylor “SummerThing!”, Walk The Moon “Shut Up And Dance”, Demie feat. Anelle “Meie aeg”, Madcon feat. Ray Dalton “Don’t Worry”, Lost Frequencies feat. Janieck Devy “Reality”.

Palju õnne, Shanon!

1 vastus

  1. 22. sept. 2015 @ 10:53

    […] aktuaalse singli “Ootan ööd” (mis tõi Shanonile teist aastat järjest raadio Sky Plus suvehiti tiitli) kohta pajatas Immato, et temal ja kitarrist Janek Harikul võttis loo tegemine aega umbes aasta. […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: