TÄHTIS PÄEV: TÄNA SELGUVAD 20 LUGU, MIS PÄÄSEVAD ”EESTI LAUL 2015” POOLFINAALIDESSE

"Eesti Laul 2015" kandidaadid

Käes on kauaoodatud päev: täna õhtul selguvad 20 lugu, mis pääsevad konkursi “Eesti Laul 2015” veebruaris toimuvatesse poolfinaalidesse.

219-st laekunud muusikapalast teeb valiku žürii ning tulemused teadustatakse kell 19 algavas ETV saates “Ringvaade”.

Tänavu kandideerivad kuulsamatest nimedest võistlusel Karl-Erik Taukar, Lea Dali Lion, Robin Juhkental & The Big Bangers, Airi Ojamets, Helen Adamson, Margus Vaher, Estraadiraadio & Kaire Vilgats, Jüri Homenja, Merlyn Uusküla, Rolf Roosalu, Nion, Nimmerschmidt, Karl-Kristjan Kingi, Triin Niitoja & John4 jpt.

Mittekinnitatud info kohaselt esitasid lood ka näiteks Getter Jaani, Birgit Varjun, Bombillaz, Anu Taul, Demie, Elina Born, G.O.S.H, Ithaka Maria, Liis Lemsalu & Egert Milder, Würffel, Tuuli Rand, The Tuberkuloited, Luisa Värk, Maria Stuart, Wilhelm.

Edu kõigile, kes oma lood “Eesti Laulule” edastasid! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.