KATI LAEV AVALDAS ROOTSLASTEGA KOOSTÖÖS INGLISKEELSE SINGLI

Kati LaevMärtsis Eesti Laul 2016 finaalis osalenud Kati Laev avaldas ingliskeelse singli.

“Lugu sündis esmakordselt koostöös rootslasest produtsendi ja laulukirjutajatega. Koostöö rahvusvahelise tiimiga oli minu jaoks huvitav ja kogemusterikas juba seetõttu, et lugu ise on oma stiililt suuresti erinev sellest, mida ma seni kirjutanud ja laulnud olen,” ütles Kati Laev, kes on ka ise antud loo sõnade ja muusika autor.

Loo “Wake Up” autorid on J. Lundin, V. Nordmark, Kati Laev ja Kaidi Laev. “Lugu räägib võimatust armastusest ja inimestest, kes on jätnud meie hinge sügava jälje, kuid ei ole määratud jääma,” kommenteeris Laev.

Kati Laev sai avalikkuse ees tuntuks, kui osales aasta alguses ansambliga Noorkuu Eesti Laul 2016 konkursil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.