LIIS LEMSALU JA EGERT MILDER AVALDASID ÜHISE LOO “HOLD ON”

"Hold On"

Täna avaldasid oma ühise loo lauljatar Liis Lemsalu ja ansamblist Slippery Slope tuttav Egert Milder. Värske duett kannab pealkirja “Hold On”.

Loo autoriteks on Liis Lemsalu ja ansambel Slippery Slope ning sõnade loomisel aitas kaasa ka produtsent Rob Montes.

Kuidas sündis üldse selline kooslus nagu Egert ja Liis? “Idee on tegelikult laulu produtsendi Rob Montes’i oma,” räägib Liis. “Mulle väga meeldib Egerti hääl ja lähenemine muusikale üldisemalt. Oleme mõlemad noored inimesed kelle maailmavaated haakuvad päris mitmes mõttes, sellepärast ka sellise tekstiga lugu, mis peegeldab suuremal määral väga inimlikke aspekte elust, nagu näiteks kõhklused-teadmatus ja pidevad enesevõrdlemised teistega. Usun, et igaüks meist on kasvõi korra midagi taolist tundnud. Päeva lõpuks on aga kõige tähtsam see, et me ei kaotaks kunagi usku iseendasse.”

Egert lisab: “Liis on eesti muusikamaastikul tegelikult erakordne. Ta on superhea laulja. Ideest valmislooni läks aega tegelikult väga vähe, sest toorik, mille kallal Liis oli varemalt nokitsenud, oli hea baas millest edasi minna ja koostöö sujus.”

Lugu “Hold On” räägib sellest, kuidas mitte kunagi ei tohi lootust kaotada iseendasse ja enda uskumustesse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.