AIRI OJAMETSA EUROLUGU ON BOLLYWOODILIK

Airi Ojamets

Siiani kantrilauljana tuntud Airi Ojamets tegi koostöös helilooja Mikk Targoga “Eesti Laul 2015” konkursi tarvis uue hiti “Tantsi, tantsi veel”.

“See on tõesti väga värviline ja hoogne. Kui peaksime sõelast läbi pääsema, siis teeme suure Bollywoodiliku show,” lubab Airi.

“Meie mõte oli rikastada ja vürtsitada meie põhjamaist külma inimest lõunamaiste rõõmsate rütmidega. Meil siin päike väga palju ei paista, on külm ja hall. Milleks siis veel kurvad ja melanhoolsed laulud? Päikeseline ja särtsakas teeb ju tuju rõõmsaks,” räägib Airi, kes osales esmakordselt ka laulusõnade kirjutamises.

“Sõnad on elust enesest. Paljud istuvad internetis, Facebook on elu. Ka mina tutvusin oma mehega Facebookis, aga meil on reaalne elu nüüd. Tasuks tulla virtuaalmaailmast välja. Elul on nii palju ilusat pakkuda! See ongi meie laulu lihtne sõnum.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.