HELEN ADAMSON AVALDAS HOOANDJATE ABIGA VALMINUD KOOLIKIUSAMISE VASTASE MUUSIKAVIDEO

Helen Adamson

Helen Adamson avaldas uue singli “Sing it”, millele valmis Hooandja.ee toetajate abiga koolikiusamise vastane muusikavideo.

Tegemist on on järjekorras kolmanda singliga 27. oktoobril ilmuvalt debüütalbumilt. Loo autoriteks on Helen Adamson ja Robert Stanley Montes.

Video kontseptsiooni lõi Helen kahasse režissöör Helen Männikuga ja see kannab edasi loo kiusamisevastast sõnumit. “Vaid paar inimest saavad tegelikult aru kui sügava ja emotsionaalselt olulise looga minu jaoks on tegemist,” sõnas Helen. Ta lisas, et loo viis oli juba varem temani tulnud ja lugu valmis kevade alguses stuudios ühe päevaga. “Saime produtsendiga koheselt aru, et see laul on midagi erilist,” rääkis lauljatar.

Helen selgitas, et tahtis anda endast parima, et läbi muusika aidata lapsi ja inimesi, keda on kiusatud. “Tänu hooandjatele sai see video võimalikuks. Kui meie pingutused kannavad vilja ja me saame kedagi aidata, olen ma enam kui õnnelik.”

Koolikiusamise vastase muusikavideo ideest kasvas välja koolikiusamise vastane kampaania “Ei kiusamisele!”. Helen alustab koos laulja Margus Vaheri, Eesti talendisaate võitja lehepillimängija ja pianist Erki-Andres Nuudi ja trummar Oliver Rõõmusega oktoobris kampaania raames loengusarjasid koolides ja aktiivset koolikiusamise vastast võitlust.

“Sing it” esmaesitlus toimub 17. septembril ETV saate “Terevisioon” otse-eetris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.